OBRAZAC ODUSTANAK OD UGOVORA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014), obaveštavamo vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.

Obrazac o odustanku od ugovora možete pronaći: OVDE

Izjavu je potrebno da odštampate, popunite podatke koji nedostaju, potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica).

Nakon popunjenog obrasca potrebno je da nam i fizički vratite robu na našu adresu (Šafarikova 68, Bačka Palanka) putem kurirske službe, u ovom slučaju troškove transporta robe snosi kupac.

Po prijemu vraćene robe, ustanovićemo da li je sve u redu sa robom, tj. da je nekorišćena i bez oštećenja. Nakon toga, izvršićemo povraćaj novca najkasniije u roku od 14 dana od dana kada smo primili obrazac za odustanak od ugovora na daljinu.

Potrebno je da u obrascu za odustajanje popunite polje tekući račun na koji želite da izvršimo povraćaj sredstava. Ukoliko nemate tekući račun ili želite da novac vratimo na neku drugi način molimo vas da nas o tome obavestite.

Situacije kada potrošač nema pravo na odustanak od ugovora

Potrošač nema pravo na odustanak od kupovine u sledećim situacijama:

  • ukoliko je nakon fizičkog vraćanja robe ustanovljeno da nije vraćena roba koja je i poslata prvobitno od strane nas kao prodavca
  • ukoliko je nakon fizičkog vraćanja robe ustanovljeno da je na samom proizvodu vršena dorada, ili je oštećen i samim tim onemogućen za dalju prodaju

Naši poslovni podaci

Sintaik doo

Matični broj: 08729751

PIB: 103160377

Sedište firme: Kralja Petra I 22, 21400 Bačka Palanka

email: prodaja@agropharmrs.com